Fælles bedrag
Miniserie: Bundet af en skandale (2)

Alle kvinder vil giftes med ham, men hvad hvis han allerede er afsat?

Jean-Luc Bauduin er den mest eftertragtede ungkarl i selskabslivet i Paris, og han er fast besluttet på at vælge sin hustru helt selv. Indtil den dag kommer, har han tænkt sig at beskytte sig mod de mange kvindelige beundrere ved at hyre Lady Sophia Acton til at bære hans vielsesring!

Den lidenskab, som Jean-Luc oplever sammen med sin falske brud, er særdeles tilfredsstillende – indtil han får kendskab til Sophias skandaløse fortid …

Buy the Book 

A Wife Worth Investing In 

Mini Series: Penniless Brides of Convenience 2

A convenient proposal…makes a scandalous match!

Knocking on Owen Harrington’s door, impoverished and desperate Miss Phoebe Brannagh wonders if London’s most eligible catch will recognise her. But injured and reclusive, Owen is no longer a carefree man. And he’s in urgent need of a convenient wife! Owen’s shock proposal allows Phoebe to fulfil her life’s ambition to open a restaurant…but his heated kisses tempt her to hope for a new dream – marriage, for real!

Buy the Book 

Share this:

Leave a comment

Leave a Reply

Email
Instagram
Tiktok